Info

Tickets

Early Monkey Ticket  uitverkocht!

Voor vroege beslissers, per 4 personen, beperkte voorraad: 56 euro (geen servicekost).

Dit ticket is per persoon 1 euro goedkoper dan een regular papieren ticket. Je krijgt voor elke persoon een apart ticket zodat jullie ook afzonderlijk kunnen toekomen.

Regular Ticket

 • Online te koop: 15 euro (+ 1,20 euro servicekost).
 • Bij de leiding en oudste leden van de KSA, Chiro, Scouts en KLJ van Nieuwkerken-Waas: 15 euro (geen servicekost).

Kassa Ticket

Indien er nog tickets beschikbaar zijn op vrijdag 28 juni, zullen deze online te koop zijn voor 18 euro (+ 1,28 euro servicekost). Er is geen fysieke kassa aan de inkom.

VIP Ticket

Een VIP-ticket kost 50 euro en is online te koop.

Openingsuren

Vrijdag 28 juni 2024 van 20.30 uur tot 4.00 uur. Toegang mogelijk tot 3.00 uur.

Locatie

De OLF vindt plaats op het terrein van De Schakel, Heihoekstraat 204b, 9100 Nieuwkerken‑Waas.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Je fiets kan je kwijt op de parking van De Wase Vijverwinkel, recht over De Schakel.

Met de bus

Met bus 81/821 (Lokeren-Sint-Niklaas-Antwerpen L.O.) reis je tot parking De Ster (bestaande halte) op 700 meter van De Schakel. Vergeet zeker je Buzzy Pazz niet als je deze hebt. Er worden extra versterkingsritten voorzien op deze lijn.

Na de OLF brengt De Lijn je gratis van De Schakel naar huis. Geef via de routeplanner het adres van je bestemming in om te zien aan welke halte je moet afstappen. Zie je geen lijn F1-F8 bij de ritten? Geef dan één van onderstaande bestemmingen in om het traject te kunnen zien. Alle bussen vertrekken in de Heihoekstraat vlak bij de uitgang. Er zijn bussen om 1.30 uur, 3.00 uur en 4.30 uur.

 • F1: De Schakel – Haasdonk – Beveren – Zwijndrecht – Antwerpen L.O.
 • F2: De Schakel – Beveren – Vrasene – Verrebroek – Kieldrecht
 • F3: De Schakel – Temse – Tielrode – Elversele – Hamme
 • F4: De Schakel – Temse – Rupelmonde – Bazel – Kruibeke
 • F5: De Schakel – Waasmunster – Lokeren
 • F6: De Schakel – Sint-Gillis-Waas – De Klinge – Meerdonk
 • F7: De Schakel – Belsele Hoge Bokstraat – Sint-Pauwels – Kemzeke – Stekene
 • F8: De Schakel – Belsele Dorp – Sinaai – Puivelde

De feestbussen worden mee voorzien door Stad Sint-Niklaas en Provincie Oost-Vlaanderen. Waarvoor dank!

plannetje feestbussen

Kiss & Ride

De Kiss & Ride-zone bevindt zich aan de parking aan recreatieoord ‘De Ster’ aan de N70.

Met de auto

Je auto kan je kwijt op de parking aan recreatieoord ‘De Ster’ aan de N70.

Toegang

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 16 jaar. Personen die geboren zijn in 2008 en later dit jaar nog 16 jaar worden, worden ook toegelaten. We laten geen uitzonderingen toe op deze regel.

In de VIP-ruimte worden enkel personen toegelaten die op 28 juni 2024 18 jaar of ouder zijn.

In is in, out is out

Met een ticket kan je slechts éénmaal het terrein betreden. Als je het terrein terug verlaat en je wilt terug naar binnen, dan zal je een nieuw nog niet gebruikt ticket nodig hebben. Het inkombandje dat je krijgt bij het binnengaan geeft geen recht om het terrein meermaals te betreden.

Waarborg drank

Samen met je inkombandje zal je een jeton verkrijgen die als waarborg voor drankbekers, flesjes en blikjes gebruikt zal worden. Per consumptie dien je één van volgende drie zaken extra af te geven:

 • Een waarborgjeton
 • OF een lege drankbeker, een leeg drankflesje of een leeg drankblikje
 • OF een drankbonnetje (voor als je je jeton of beker verloren hebt)

Al je beker leeg is, kan je deze terug inruilen tegen een waarborgjeton (of gebruiken als waarborg voor het volgende drankje). Je kan nooit drank betalen met een waarborgjeton of drankbeker!

Personen met een beperking

Personen met een beperking kunnen met hun begeleider en/of geleidehond langs de uitgang naar binnen gaan. Deze bevindt zich links van de inkom, vlak tegen het gebouw.

Controle

Alle rugzakken, handtassen e.d. zullen gecontroleerd worden bij binnenkomst. Om een zo vlot mogelijke doorstroming te garanderen aan de inkom en de wachttijd te beperken, vragen wij om deze zo veel mogelijk thuis te laten. Verboden zijn drugs, alcohol, flessen, blikjes en alle mogelijke gevaarlijke voorwerpen. Betreding impliceert instemming met mogelijke aftasting. Spuitbussen en houders onder druk worden bij fouillering afgenomen.

Eigen drank

Eigen drank is niet toegelaten. Vanaf vrijdag 16 uur t.e.m. zaterdag 6 uur is er politieverordening van toepassing binnen en de evenementenzone en op het openbaar domein waarbij een verbod geldt op alle verpakkingen, geopend of ongeopend, waarin zich alcoholhoudende dranken kunnen bevinden. In geval van inbreuk wordt er gesanctioneerd.

Voorzieningen

Vestiaire

De vestiaire bevindt zich op het terrein ter hoogte van de uitgang. Het gebruik van de vestiaire kost 2 euro per item en is verplicht voor rugzakken, helmen e.d.

Drank- & eetbonnetjes

Bonnetjes zijn te verkrijgen aan de bonnetjesstanden. Dezelfde bonnetjes kunnen zowel aan de drank- als eetstanden gebruikt worden. Een strook met zes bonnen kost 18 euro, een halve strook met drie bonnen kost 9 euro. Betalen kan met Bancontact, Payconiq of cash.

Oordopjes

Aan alle bonnetjesstanden zullen er gratis oordopjes beschikbaar zijn.

Toiletten

Op het terrein zijn er gratis toiletten beschikbaar. We vragen wel om het proper te houden! Rolstoelgebruikers e.d. kunnen gebruik maken van apart sanitair. Op de fietsenparking zijn er piscines voorzien. Opgelet: wildpplassen kan beboet worden!

Eetkramen

Op het terrein is een hamburgerstand voorzien. Betalen kan enkel met drankbonnetjes.

EHBO

Ter hoogte van de inkom is er een post van het Rode Kruis voorzien. Voor grote en kleine ongelukken kan je er steeds terecht.

VIP

Onze VIP-ruimte biedt volgende exclusieve voordelen:

 • aparte ingang met rechtstreekse toegang tot de VIP-lounge
 • VIP-deck met exclusief uitzicht op onze Main Stage
 • gratis aperitief
 • ruim assortiment aan dranken (betalend)
 • gratis hapjes en versnaperingen gedurende de hele avond
 • gratis vestiaire en sanitair vlak aan de VIP-lounge

Met een VIP-bandje kan je vrijblijvend het terrein verlaten en weer betreden (geen in is in, out is out). Toegang mogelijk tot 4.00 uur. In de VIP-ruimte worden enkel personen toegelaten die op 28 juni 2024 18 jaar of ouder zijn. We laten geen uitzonderingen toe op deze regel.

De VIP-ingang bevindt zich dit jaar aan Paradisio, Grote Baan 36, Nieuwkerken-Waas. Je fiets kan je kwijt aan de VIP-ingang zelf, je auto op de parking aan recreatieoord ‘De Ster’ aan de N70.

Voorwaarden

Door het aankopen van een inkomticket en/of betreden van het terrein ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en huishoudelijk reglement.

Privacy Policy

Door het bezoeken van deze website, het aankopen van een inkomticket en/of betreden van het terrein ga je akkoord met onze Privacy Policy.