Info

Tickets

Online tickets

 • Knaldrang Ticket (voor 4  personen): 44 euro (incl. fee)  uitverkocht!
 • Regular Ticket: 12 euro (+1,29 euro fee)  uitverkocht!

Voorverkooppunten

Een ticket in voorverkoop kost 12 euro.  uitverkocht!

 • TWAN/Flight 39 Sint-Niklaas (Casinostraat 34-36)
 • Onghena Opticiens Beveren (Grote Markt 11)
 • Drankgigant Beveren (Pastoor Steenssensstraat 28)
 • Dranken Van Eetvelde Lokeren (Bokslaarstraat 88)
 • Bij de leiding en oudste leden van de KSA, Chiro, Scouts en KLJ van Nieuwkerken-Waas

Aan de kassa

OLF is uitverkocht. Er zullen geen tickets meer beschikbaar zijn aan de kassa.  uitverkocht!

VIP

Een VIP-ticket kost 30 euro.  uitverkocht!

Boozebags

Vermijd lange wachtrijen en tijdverlies met betalen en bestel op voorhand een boozebag. Deze is inwisselbaar voor 20 bonnetjes aan de boozebag inwisselstand en is voor 55 euro online te koop.

Openingsuren

Vrijdag 24 juni 2022 van 20.30 uur tot 4.00 uur. Toegang mogelijk tot 3.00 uur.

Locatie

De OLF vindt plaats op het terrein van De Schakel, Heihoekstraat 204b, 9100 Nieuwkerken‑Waas.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Je fiets kan je kwijt op de parking van De Wase Vijverwinkel, recht over De Schakel.

Met de bus

Met bus 3 (Hoge Bokstraat-Ster-Nieuwkerken), 4 (Glycinenplein-Nieuwkerken-Ster) en 81/82 (Antwerpen L.O.-Sint-Niklaas-Lokeren) reis je tot vlakbij De Schakel. Op lijn 81 worden er extra gratis versterkingsritten voorzien. Opgelet: de standaard ritten op deze lijnen zijn wel betalend, dus vergeet zeker je Buzzy Pazz niet als je deze hebt.

Na de OLF brent De Lijn je gratis van De Schakel naar huis. Dit om 1.30 uur, 3.00 uur en 4.30 uur via één van onderstaande acht feestlijnen. Alle bussen vertrekken in de Heihoekstraat vlak bij de uitgang.

Kies een feestlijn hierboven voor de dienstregelingen.

De feestbussen worden voorzien door Stad Sint-Niklaas en Provincie Oost-Vlaanderen. Waarvoor dank!

plannetje feestbussen

Met de auto

Je auto kan je kwijt op de parking aan recreatieoord ‘De Ster’ aan de N70.

VIP

De VIP-ingang is dit jaar ook langs de Heihoekstraat, VIP’s kunnen aldus ook gebruik maken van bovenvermelde voorzieningen.

Toegang

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd is 16 jaar. Personen die geboren zijn in 2006 en later dit jaar nog 16 jaar worden, worden ook toegelaten. We laten geen uitzonderingen meer toe op deze regel.

In de VIP-ruimte worden enkel personen toegelaten die op 24 juni 2022 18 jaar of ouder zijn.

In is in, out is out

Met een ticket kan je slechts éénmaal het terrein betreden. Als je het terrein terug verlaat en je wilt terug naar binnen, dan zal je een nieuw ticket moeten kopen aan de kassa. Het inkombandje dat je krijgt bij het binnengaan geeft geen recht om het terrein meermaals te betreden.

Waarborg drank

Samen met je inkombandje zal je een jeton verkrijgen die als waarborg voor drankbekers, flesjes en blikjes gebruikt zal worden. Per consumptie dien je één van volgende drie zaken extra af te geven:

 • Een waarborgjeton
 • OF een lege drankbeker, een leeg drankflesje of een leeg drankblikje
 • OF een drankbonnetje (voor als je je jeton of beker verloren hebt)

Al je beker leeg is, kan je deze terug inruilen tegen een waarborgjeton (of gebruiken als waarborg voor het volgende drankje). Je kan nooit drank betalen met een waarborgjeton of drankbeker!

Voorverkoop

Wie zijn of haar ticket in voorverkoop heeft gekocht, kan direct aanschuiven aan de inkom, je hoeft dus niet meer langs de kassa te passeren.

Personen met een beperking

Personen met een beperking kunnen met hun begeleider en/of geleidehond langs de uitgang naar binnen gaan. Deze bevindt zich links van de inkom, vlak tegen het gebouw.

Controle

Alle rugzakken, handtassen e.d. zullen gecontroleerd worden bij binnenkomst. Om een zo vlot mogelijke doorstroming te garanderen aan de inkom en de wachttijd te beperken, vragen wij om deze zo veel mogelijk thuis te laten. Verboden zijn drugs, alcohol, flessen, blikjes en alle mogelijke gevaarlijke voorwerpen. Betreding impliceert instemming met mogelijke aftasting. Spuitbussen en houders onder druk worden bij fouillering afgenomen.

Eigen drank

Eigen drank is niet toegelaten. Vanaf enkele uren voor aanvang tot enkele uren na einde geldt er een verbod op vertoon van alle verpakkingen, geopend of ongeopend, waarin zich alcoholhoudende dranken kunnen bevinden. Deze maatregel is van kracht onder politieverordening en van toepassing binnen de evenementenzone en op het openbaar domein. In geval van inbreuk wordt er gesanctioneerd.

Voorzieningen

Vestiare

De vestiare bevindt zich op het terrein ter hoogte van de uitgang. Het gebruik van de vestiare kost 2 euro per item en is verplicht voor rugzakken, helmen e.d.

Drank- & eetbonnetjes

Bonnetjes zijn te verkrijgen aan de bonnetjesstanden. Een strook met vier drankbonnen kost 11 euro. Betalen kan zowel met Bancontact als cash. Heb je op voorhand een boozebag gekocht? Je kan deze tot één uur voor sluitingstijd inwisselen aan de boozebag inwisselstand.

Oordopjes

Aan alle bonnetjesstanden zullen er gratis oordopjes beschikbaar zijn.

Toiletten

Op het terrein zijn er toiletten beschikbaar. In ruil voor één drankbonnetje ontvang je een unlimited all night long toilet access-bandje om hier heel de avond gebruik van te maken. Rolstoelgebruikers e.d. kunnen gebruik maken van apart sanitair. Op de fietsenparking zijn er gratis piscines voorzien. Opgelet: wildpplassen kan beboet worden!

Eetkramen

Op het terrein is een hamburgerstand voorzien. Betalen kan enkel met drankbonnetjes.

EHBO

Ter hoogte van de uitgang is er een post van het Rode Kruis voorzien. Voor grote en kleine ongelukken kan je er steeds terecht.

VIP

Onze VIP-ruimte biedt volgende exclusieve voordelen:

 • aparte ingang met rechtstreekse toegang tot de VIP-lounge
 • VIP-deck met exclusief uitzicht op onze Main Stage
 • gratis aperitief
 • ruim assortiment aan dranken (betalend)
 • gratis hapjes en versnaperingen gedurende de hele avond
 • gratis vestiaire en sanitair vlak aan de VIP-lounge

Met een VIP-bandje kan je vrijblijvend het terrein verlaten en weer betreden (geen in is in, out is out). Toegang mogelijk tot 4.00 uur. In de VIP-ruimte worden enkel personen toegelaten die op 24 juni 2022 18 jaar of ouder zijn.

Voorwaarden

Door het aankopen van een inkomticket en/of betreden van het terrein ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en huishoudelijk reglement.

Privacy Policy

Door het bezoeken van deze website, het aankopen van een inkomticket en/of betreden van het terrein ga je akkoord met onze Privacy Policy.